Vraag & antwoord

Wat is het huurderspanel LEKSTEDEwonen?

Huurderspanel LEKSTEDEwonen is een diverse groep huurders. Zij geven hun mening over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn, en waar LEKSTEDEwonen zich mee bezig houdt: over wonen, wijken en buurten, ervaringen met LEKSTEDEwonen of wensen voor nieuwe producten of diensten en nog veel meer.

Waarom een huurderspanel?

Met uw mening heeft LEKSTEDEwonen een beter idee over wat er leeft onder huurders. Zo kan LEKSTEDEwonen u ook beter van dienst zijn. LEKSTEDEwonen wil graag dat de huurders meedenken en betrokken zijn.

U geeft online uw mening over belangrijke onderwerpen. Bijvoorbeeld leefbaarheid, sport, groen en dienstverlening.

Uw mening wordt niet altijd gebruikt voor nieuw beleid. Er zijn ook andere zaken die meespelen. LEKSTEDEwonen beslist uiteindelijk over nieuw beleid.

Wie kan meedoen?

  • U bent huurder bij LEKSTEDEwonen;
  • U bent 18 jaar of ouder;
  • U heeft internet;
  • U heeft een eigen emailadres.

Meld u hier aan

Hoe werkt meedoen?

Meedoen is heel makkelijk.
U vult online uw gegevens in. Dan komt er een bevestiging op het scherm. Daarna ontvangt u een uitnodiging voor een onderzoek. Dit is niet meteen, maar later.

U krijgt de uitnodiging per email. U klikt op de link voor de vragenlijst. Deze vragenlijst wordt geopend in uw internetbrowser. Uw antwoorden worden via het internet verzonden. U hoeft dus niets te printen en per post te sturen.

U mag zelf weten wanneer u de vragenlijst invult. In de email staat een datum. Tot die datum kunt u de vragenlijst invullen. Meestal heeft u een week tot drie weken de tijd. Heeft u in die tijd de vragen nog niet af? Dan krijgt u nog een email als herinnering. Er staat ook hoeveel minuten het invullen ongeveer duurt.

Wie is Research 2Evolve?

Research 2Evolve helpt LEKSTEDEwonen met de onderzoeken voor het huurderspanel. Het is een onderzoeksbureau uit Hilversum. Zij doen het onderzoek en sturen de resultaten naar LEKSTEDEwonen. LEKSTEDEwonen weet niet welke huurders hebben meegedaan.

Wilt u meer informatie over Research 2Evolve? Die vindt u op de website: www.research2evolve.nl

1 emailadres per persoon

Iedere deelnemer van het huurderspanel moet een eigen emailadres gebruiken. Anders begrijpen we de antwoorden niet goed. Wilt u met meer personen in uw huishouden meedoen? Vraag dan extra emailadressen aan bij uw emailprovider.

Heeft u nog vragen?

Als u nog vragen heeft, gebruik dan het contactformulier op deze site. U mag ook een opmerking of idee opsturen. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord.

Ik wil mij afmelden

Wilt u niet meer meedoen met de onderzoeken? Gebruik dan het afmeldformulier. Daarna komt er een bevestiging van de afmelding op uw scherm. Wij verwijderen ook uw gegevens.